Hoppa till huvudinnehåll

Projektverksamheten inom Klimatledande Processindustri

torsdag, mars 14, 2024

Inom Klimatledande Processindustri finansieras samverkansprojekt för att accelerera omställningen mot en fossiloberoende processindustri i Västra Götaland. Projekten har förstudiekaraktär, menade att fungera som underlag för viktiga industrisatsningar, sporra utveckling av större avknoppningsprojekt, samt bidra till de mål som finns uppsatta för Klimatledande Processindustri.

Personer tittar på maskin

Vi söker alltid förslag på intressanta projekt att finansiera! Vi vill gärna finansiera mer projekt, speciellt inom områdena Förnybart och Nya Produkter och Tjänster, som är viktiga omställningsområden men där vi ännu inte finansierat tillräckligt många projekt. Har du en idé till ett projekt som kan engagera flera medlemmar inom Västsvenska Kemi- och Materialklustret? Kontakta oss!

Ett bra sätt att engagera sig är att delta på klustrets digitala möten där projektidéer presenteras för klustrets medlemmar och diskuteras. Dessa möten återkommer 4 gånger per år och kallas för Fokusmöte projekt. Det är fritt att delta för alla personer hos medlemsorganisationerna inom Västsvenska Kemi- och Materialklustret. Meddela oss gärna om du vill delta! 

Är du kontaktperson för din organisation mot klustret får du automatiskt inbjudningar i din kalender som du kan sprida vidare till kollegor. Titta i vår eventkalender för att se datum för kommande möten. Välkommen!
 

Magnus Andersson

Magnus Andersson

RISE
Processledare Klimatledande Processindustri och Insatsområdesledare Förnybart