Hoppa till huvudinnehåll

Nu startar vi nätverk för juniora

onsdag, mars 22, 2023

Arbetar du för en av Västsvenska Kemi- och Materialklustrets medlemsorganisationer? Har du mindre än fem års arbetslivserfarenhet i branschen? Är du intresserad av hållbarhetsfrågor och vill veta mer om hur ditt företag arbetar för en omställning av branschen?

Unga människor

Då ska du vara med i vårt Nätverk för juniora i kemibranschen! Vi drar igång under våren 2023 med en första träff den 10 maj - en after work på Johanneberg Science Park i Göteborg. Du kommer då att få information om Klimatledande Processindustri och de projekt vi tillsammans driver där. Det är också ett tillfälle att nätverka med personer från andra medlemsorganisationer.

Ambitionen är inledningsvis att ha en träff per termin, där du kan ta del av företagens hållbarhetsprojekt och vad som pågår inom forskningen kopplat till kemibranschen. Vi kommer också att erbjuda möjligheter att träffa vd:ar och hållbarhetschefer samt lyfta idéer och tankar som du själv har kopplat till en grön omställning av industrin.  

Vill du få inbjudningar till detta och våra kommande event? Fyll i intresseanmälan och sprid gärna informationen till andra som stämmer in på kriterierna ovan!

Hedvig Pollak

Hedvig Pollak

Lindholmen Science Park
Insatsområdesledare Nya produkter och tjänster och medlemsansvarig